Det här behövs till 4 port:
200 g pastaskruvar, fullkorn
150 g rucolasallat
300 g kassler
50 g sockerärtor, delade
1 röd paprika, i bitar
4 salladslökar, skivade
150 g champinjoner, i kvartar, stekta
Blue cheesedressing:
100 g grönmögelost
1 1/2 dl mjölk
salt, svartpeppar
Gör så här
1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten. Spola av den i kallt vatten och låt den rinna av. Skölj rucolasallaten i ett durkslag och låt den rinna av.
2. Skär kasslern i centimetertjocka, avlånga bitar. Blanda med sockerärtor, paprika, salladslök och champinjoner. Vänd ner pasta och rucolasallat. Lägg upp i en salladsskål.
3. Mixa samman grönmögelosten i mjölken med en stavmixer. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera dressingen till salladen.
Tips!
Vill du ha en krämigare salladsdressing? Ta créme fraiche i stället för mjölk. Smaklig måltid!
Recept från hemmetsjournal.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar