Ingredienser
10 dl |
3 tsk |
1 tsk |
125 gram |
4 dl |
Fyllning
| ||
1,5 dl
| ||
2 dl
| ||
2 dl
| ||
Tillagning
20 bullar
1. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål.
2. Klicka i smöret och finfördela det i mjölet. Tillsätt sist mjölken och
arbeta snabbt ihop en deg.
3. Kavla ut degen på mjölat bakbord och bred på ketchupen. Fördela
skinkan och osten jämnt över degen. Avsluta med lite oregano.
4. Rulla ihop och skär i 20 bitar.
5. Ställ i pappersformar och grädda mitt i ugnen i 200 grader 20 minuter.


1. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål.
2. Klicka i smöret och finfördela det i mjölet. Tillsätt sist mjölken och
arbeta snabbt ihop en deg.
3. Kavla ut degen på mjölat bakbord och bred på ketchupen. Fördela
skinkan och osten jämnt över degen. Avsluta med lite oregano.
4. Rulla ihop och skär i 20 bitar.
5. Ställ i pappersformar och grädda mitt i ugnen i 200 grader 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar